Het Weekendabonnement Volkskrant

De Volkskrant is een krant die iedereen wel in huis wil hebben. Hier zijn namelijk veel redenen voor de te bedenken. Zo is de diversiteit van de krant indrukwekkend, doordat het veel rubrieken en katernen met zich meebrengt. Echter, niet iedere klant heeft even veel tijd om de krant eens goed door te lezen, waardoor het hebben van een dagelijks abonnement prijzig kan zijn. Hier heeft Volkskrant gelukkig een oplossing voor: het weekendabonnement Volkskrant.

Het weekendabonnement van de Volkskrant bevat meer dan je zou denken. Bij het Volkskrant weekendabonnement hoort namelijk ook de krant van maandag en daarmee wordt je voorzien van heel veel informatie, die zich in het weekend heeft afgespeeld. Je zou dit niet meteen denken. Helaas verschijnt de krant niet op zondag, dus is het de simpele reden vanwege het feit dat er gecompenseerd moet worden. Bij een weekendabonnement Volkskrant hoort uiteraard alle informatie en het nieuws van dat weekend, dus alles wat er op zaterdag en zondag gebeurt, komt te staan in de krant van maandag. Nu zelf 2 maanden gratis + een gratis DVD collectie van de BBC cadeau!

=> Klik hier om de aanbieding te bekijken

Wat kan ik verwachten met het Weekendabonnement Volkskrant?

 

Nog niet iedereen heeft een normaal of weekendabonnement Volkskrant, maar de kans dat dit binnenkort wel het geval lijkt groter te zijn dan ooit. Immers, de vaste katernen van de krant worden steeds beter geëxploiteerd. In Nieuws worden het binnenlandse en buitenlandse nieuws uitstekend gepresenteerd. Daarnaast vinden we allerlei analyses, diepte-interviews en columns. Je komt als lezer te weten wat zich allemaal afspeelt op het gebied van kunst, sport, radio, televisie en cultuur. Kortom, de hele maatschappij wordt betrokken bij jou als lezer.

Het Volkskrant weekendabonnement zal veel lezers als muziek in de oren klinken. Immers, niet iedereen heeft de hele week de tijd om de krant te lezen. Het is daarom ook wel prettig om iets minder frequent de krant bezorgd te krijgen.

Het weekendabonnement van de Volkskrant bestaat uit 3 oplages per week: maandag, zaterdag en zondag. Logisch is dus dat de maandag gezien moet worden als laatste in de week, doordat het een ruim overzicht van het voorbije weekend weergeeft.

Bij het Volkskrant weekendabonnement zul je verrast worden met de blije boodschap, dat je permanent toegang hebt tot het gehele archief van het digitale thuisfront van de Volkskrant, een groots privilege ten opzichte van mensen zonder abonnement volkskrant. Binnen de website kun je navigeren, om zo tot verschillende delen van het nieuws te komen. Bijvoorbeeld, de rubrieken Nieuws, Opinie, Cultuur, Sport, Reizen en Economie worden opgesplitst zodat je duidelijk beeld hebt van wat het eigenlijke nieuws in en buiten het land is. Met een weekendabonnement Volkskrant word je hier helemaal op toegespitst.

Kies voor een weekendabonnement Volkskrant, indien je doordeweeks niet veel de tijd hebt om de krant te lezen. Zo houd je een leuk weekend voor jezelf over, terwijl je ook snel even op je computer kunt surfen om al het belangrijke nieuws uit de wereld nog eens goed over te lezen. Het is een echte krant voor het volk, dus wees dankbaar met het feit dat het aantal aanbiedingen omvangrijk is.