Het Volkskrant Abonnement

Voor een Volkskrant proefabonnement moet je het een en ander overhebben. Echter, je krijg bij zo een Volkskrant abonnement aanbieding vele extra’s. Het is daarom ook een luxe om dagelijks een Volkskrant op jouw deurmat te vinden. Je kunt een abonnement Volkskrant aanbieding afsluiten voor 6 of 12 maanden, terwijl je slechts 16,96 euro per maand betaalt. Maar naast deze enorm lage prijs is er nog veel meer dat je moet weten over een proefabonnement op de Volkskrant. Zo zijn er veel rubrieken en wordt het afsluiten van enkel een Volkskrant zaterdag abonnement steeds populairder.

Extra’s als abonnee

 

Als abonnee van de Volkskrant kun je het gehele archief van het digitale thuis van de website bezoeken. Dit houdt dus in dat je iedere pagina – en dus ook ieder artikel – kunt bekijken, een enorm voordeel wanneer je even van huis bent of de krant niet direct bijdehand. Je logt rechts bovenaan op de website gewoon in en je kunt lezen wat je wilt. Ook is het mogelijk de zaterdageditie los als aanbieding te nemen. Je kiest er dan voor de Volkskrant abonnement aanbieding voor alleen die dag te nemen. Bij een gewoon abonnement ontvang je de krant zes maal per week. Dit zal zijn op iedere dag in de week, behalve op zondag. Het is dan ook automatisch de oorzaak dat de maandageditie van de krant wat uitgebreider is, voornamelijk op het gebied van sport.

Het volkskrant zaterdag abonnement is prima te combineren met het digitale front, dat je dan doordeweeks kunt lezen. Doorgaans is zaterdag een dag waarop je de tijd kunt nemen even iets voor jezelf te doen. Wat dat betreft komt het lezen van de zaterdageditie van de krant heel erg goed uit.

Het zaterdag abonnement

 

Het Volkskrant zaterdag abonnement ontvang je iedere zaterdag door de bus, terwijl je permanent toegang hebt tot het volledige archief van de digitale versie van de krant. Dat is een enorm voordeel, want als niet-klant kun je veel minder wanneer je een bezoek brengt aan de website van Volkskrant.

Een Volkskrant aanbieding komt niet zomaar aanwaaien en het is verstandig om er van te profiteren. Voor het lage bedrag van minder dan enkele tientjes per maand, ontvang je iedere dag een krant op de mat. Voor zoveel leesplezier op het gebied van al het economische, politieke en sportieve nieuws, is dit enorm weinig. Naast het nieuws krijg je ook te maken met verschillende rubrieken en katernen, die in de krant uitvoerig worden besproken. De abonnement Volkskrant aanbieding bestaat namelijk ook uit het Volkskrant Magazine en verschillende rubrieken, waarin een licht geworpen wordt op dingen als gezondheid, mode, welzijn en de verwachting van de opeenvolgende week.

Een Volkskrant abonnement moet je in huis halen, hiermee krijg je jouw gewenste leesplezier, precies waar je dus zin in hebt. wat voor Volkskrant abonnement aanbieding je ook kiest, je hebt altijd toegang tot het digitale front van de Volkskrant. Studenten krijgen zelfs nog 50 procent korting op het abonnement, en ook kun je via je iPad toegang krijgen tot al het nieuws middels een speciaal ontworpen applicatie.