Geniet van de Volkskrant

Als u de Volkskrant gaat lezen dat weet u dat vele andere al met plezier van deze krant gebruik maken. De krant wordt in papieren vorm door vele mensen dagelijks gelezen. Een flinke oplage, en ook zijn er veel mensen die na een tijdje de krant toch weer bestellen.

Al dan niet in een proefabonnement Volkskrant, met een bijbehorend welkomstcadeau. Wat dit cadeau precies is, hangt af van het moment. Soms is dit een DVD box van een interessante serie, en soms een tablet of een serie staatsloten. Dit is afhankelijk van het moment, en dus niet op voorhand te zeggen.

Hoe zit het met de historie van de Volkskrant?

volkskrantDe krant bestaat e geruime tijd. Sinds 1919 om precies te zijn. De krant staat bekend als een vrij linkse krant, en de meningen van de onderwerpen vanuit die hoek worden dan ook belicht. Alhoewel wij de krant als een dagelijkse oplage kennen, was dat in het begin zeker niet het geval.

De krant werd enkel op de donderdag aangeboden, en kon los worden aangeschaft. Na enige tijd zou de krant vaker worden aangeboden, en kwamen er ook abonnementen beschikbaar. Iedere ochtend de Volkskrant op de mat was voor veel mensen een feest. Tot op heden is de krant nog steeds erg populair onder het Nederlandse volk.

De Volkskrant als abonnement bestellen

Alhoewel een deel van de bevolking het nieuws via het internet consumeert, is er nog steeds een grote groep die een papieren variant prefereert boven het internet. Veel mensen die de krant hebben opgezegd om via internet hun nieuws te verkrijgen, stappen nu toch weer over op een volkskrant abonnement.

Door het kleinere formaat waar de krant tegenwoordig in wordt gedrukt, is deze erg gemakkelijk mee te nemen en dit maakt hem populair. Als u een abonnement wilt bestellen zijn er diverse mogelijkheden. U kunt het proefabonnement Volkskrant bestellen en een leuk cadeau krijgen, of kiezen voor een korting op uw abonnement.