De Volkskrant blijft toch favoriet

Er zijn veel verschillende kranten in Nederland, maar mijn favoriet blijft toch echt de Volkskrant. Ik heb enkele uitstapjes gemaakt naar een andere krant, bijvoorbeeld het AD, maar deze krant kon mij toch niet zo plezieren als de Volkskrant dat wel kon. Ook heb ik het een tijdje geprobeert zonder krant. Dat viel mij ook zwaar. Ik denk dat het er met de jaren toch zo is ingeslopen. Als ik wakker wordt is het eerste wat ik doe even rustig een kop koffie zetten en op mijn gemak de krant lezen.

Dat mis je toch als deze er niet is. Ook heb ik een poosje   geprobeert om de krant digitaal te lezen. Of het nieuws te verkrijgen via de websites van de kranten. Maar ik vond het maar niets. Ik ben blij dat ik nu gewoon de krant iedere ochtend in de brievenbus bezorgd krijg. Dat is trouwens ook het geval op de Zaterdag, in het weekend dus. In het weekend is het helemaal genieten omdat er dan een extra dikke bijlage is bijgesloten.

Bijlage in het weekend

Die gaat over cultuur en sport. Ik geniet altijd erg van deze bijlage op de Zaterdag. Vaak staan er ook leuke uitjes in die je kunt ondernemen. Ik ben er nu al meerdere malen achtergekomen dat er hele leuke dingen tussen staan. En dankzij deze bijlage al diverse leuke uitjes met de familie heb kunnen doen. Een leuke bijkomstigheid dus die bijlage op Zaterdag.

Toen ik voor het eerst het proefabonnement had afgesloten zat daar een leuke DVD box bij. Het was een box over de wonderen in de natuur als ik mij niet vergis. Een documantaire van de BBC. Vaak zal bij het proefabonnement een leuk cadeau worden tpegevoegs, maar natuurlijk kun je ook kiezen voor een korting. Vaak zal de korting lager zijn dan de waarde van het cadeau. Daarom kiezen veel menzen toch voor het cadeau. Informeer naar wat momenteel het cadeau of de korting is voor de Volkskrant.