De Volkskrant 6 dagen op de mat?

Een Volkskrant abonnement zorgt ervoor dat u de krant zes dagen per week thuisbezorgd krijgt. En niet zomaar een krant. De Volkskrant bestaat al vanaf 1919 en is van oorsprong een rooms-katholieke krant. Sinds de jaren zestig profileren zij zich als een links politieke krant die zich voornamelijk met hun nieuwsberichten op de hoger opgeleide mensen richt.

Een flexibel abonnement op de Volkskrant

Wanneer u kiest voor een Volkskrant abonnement heeft u meerdere opties waaruit u kunt kiezen. De Volkskrant heeft namelijk naast de fysieke krant ook een digitale krant welke u overal en altijd via uw pc, laptop of tablet kunt lezen. Bij een abonnement op de Volkskrant kunt u dan ook kiezen tussen enkel de digitale variant van de krant, de digitale krant en in het weekend wanneer u de tijd heeft om eens lekker met de krant aan tafel te zitten de extra dikke zaterdag krant of het volledige abonnement waarbij u zes dagen in de week de fysieke krant door de brievenbus krijgt in de ochtend en tevens iedere dag de digitale krant kunt lezen als dat beter uitkomt.

Start met een proefabonnement

Bij de Volkskrant hebben ze vrijwel altijd wel een leuke actie om abonnees voor de krant te verwelkomen. Dit varieert van kortingen tot verschillende periodes van het abonnement tot leuke welkomstcadeaus. Om te zien wat voor actie op dit moment te verkrijgen is bij een Volkskrant abonnement zou u de website eens moeten bekijken op de website. Daar krijgt u ook meteen een goede impressie van de krant.

Bekijk ook: proefabonnement Volkskrant