De achtergrond van de Volkskrant

Al jarenlang is Volkskrant actief als grote naam in Nederland. Dagelijks komt het met het meest recente nieuws dat er toe doet. Nu is de Volkskrant een krant, die je ook voor een zeer laag en aantrekkelijk tarief kunt aanschaffen. Daarnaast is de oplage altijd indrukwekkend en is het proefabonnement Volkskrant een zeer populair iets geworden. Het Volkskrant magazine en vele andere katernen zijn het resultaat van de evolutie van deze krant. Lees verder hoe deze krant zich heeft ontwikkeld en dit in de toekomst ook zal doen.

In 2008 was de oplage Volkskrant maar liefst 263.000 en hiermee is het één van de grootste kranten in het land. De Telegraaf en het Algemeen Dagblad overstijgen dit nog. Opvallend bij deze krant zijn de rubrieken die hij met zich mee brengt. Zo is het Volkskrant Magazine een zeer bekende katern van de krant.

Wat kost een abonnement?

 

Bij een bedrag van zo’n zeventien euro in de maand heeft u al een actie Volkskrant te pakken. Hierbij krijg je iedere zaterdag het Volkskrant Magazine, helemaal gratis. Dit weekblad is volledig van de krant zelf. In iedere uitgave vind je zonder twijfel een leuk en interessant onthullend interview. Daarnaast kun je er leuke maatschappelijke en sociale verhalen van mensen lezen. De bijdrage van Maria Goos en Sylvia Witteman mag ook niet vergeten worden: zij schrijven de columns. Omdat dit nog niet genoeg is zijn er ook nog fotoreportages en andere (vaste) rubrieken in het Volkskrant Magazine te vinden. Je leest dingen over liefde, eten en drinken, mode en wonen. Ook verzorging komt aan bod.

Studentenabonnement

 

Voor studenten is de Volkskrant op deze manier nog niet heel aantrekkelijk. Ook het te betalen bedrag kan wel eens kopzorgen opleveren. Om die reden heeft Volkskrant het studentenabonnement Volkskrant in het leven geroepen. Je krijgt dan 50 procent korting op de normale prijs. Je moet dan wel onder enkele voorwaarden vallen.

Zo mag je niet ouder zijn dan 27 jaar en moet je woonachtig zijn in een Nederlandse plaats. Het is verplicht dat je ingeschreven staat bij het DUO, Dienst Uitvoering Onderwijs. Het adres dat bij de DUO bekend is, zal tevens het adres zijn waar naar Volkskrant de krant bezorgt.

Een actie Volkskrant ligt niet dagelijks voor het grijpen en het is dus zaak om, wanneer je er een tegenkomt, hier zo snel mogelijk bij te zijn. Naast het Volkskrant Magazine zijn er vele bijlages, die de krant vrolijker maken. Het Betoog is hier een voorbeeld van. Anderen zijn Kennis (milieu, techniek en wetenschap), Reizen en als laatste Hart en Ziel.

Het katern Sport is een geval apart: hierin vind je daadwerkelijk alles wat je wilt weten over uitslagen, standen en interviews.

De huidige maatschappij wordt perfect weergegeven in de Volkskrant. Alles wat zich in het heden afspeelt, lees je terug in de volkskrant. Om die reden is het een aanrader om snel een Volkskrant abonnement te nemen. Twijfel dan ook niet langer en doe dit, want je zult hier geen spijt van k rijgen.